zaterdag 2 februari 2019

Partybrood

Partybrood: het midden tussen een toastje en stokbrood. Je kan er zo veel mee!
Van high-tea of lunch, tot borrelhapje. Ik gebruik het graag, zowel warm als koud.

Partybrood met tapenade, katenspek en geraspte kaas uit de oven: beleg in genoemde volgorde en bak af in de oven (180 graden) tot de kaas gesmolten is.
Ook lekkere combinaties:
Ham, ananas en kaas - een mini tosti Hawaï
Roomkaas met ui en salami


Koud ook fanstastisch voor kleine sandwiches (kinderen vinden dit een dikke prima in hun broodtrommel)  maar ook op een high-tea fafel met een gezellige prikker erin.
(Genoemde combinaties werken ook prima in een wrap!)
Denk aan roomkaas/komkommer/kip of zalm combi
Of beleg met ijsbergsla en kip cocktailsalade
Of met de frisse zalmspread en sla/komkommer

Tip: Krijg je kleine kinderen op de high-tea of lunch,  beleg er een aantal met smeerworst, smeerkaas of pindakaas

Genoemde zijn slechts enkele voorbeelden, ik ben benieuwd naar jou favoriete combinatie! Laat je die achter in een reactie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten